5 O'Clock Peanut Butter Whiskey Liqueur

€ 24,95
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

Five O'Clock Old Oak Peanut Butter Whiskey Liqueur

Old Oak Five O'Clock Peanut Butter Whisky is een perfecte mix tussen de zachte en delicate smaak van whisky en de zoetheid en finesse van een whiskylicor.

Five O'Clock is waarschijnlijk het meest gunstige excuus om te beginnen met een drankje of om een ​​feestje te beginnen.

Dus hier is je excuus in een fles.

Wat gebeurt er als je op een zonnig eiland midden in de Caraïben bent, eeuwenlang Rum drinkt en plotseling beseft dat het tijd is voor verandering. We nemen aan dat u het gevoel kent.

 

De man die deze reflecties heeft gemaakt, heet Yadiel, 55 jaar oud en zijn hele leven woonachtig in Punta Cana, Dominicaanse Republiek. Thuis begon hij te mixen en mixen en mixen en na een aantal van zijn vrienden te hebben gevraagd, besloten ze whisky te gebruiken als basis voor iets heel anders. Een drank die het beste van whisky combineert met de zoete smaak en geur van de Caraïben.

 

We zullen u de details besparen van hoe het resultaat van deze reflecties van één enkele man, nu als resultaat, wordt gebotteld en beschikbaar is over de hele wereld en slechts één stap verwijderd is om van te genieten.

 

We zijn er zeker van dat je precies zult begrijpen wat Yadiel zich voorstelde als je je eerste slokje van 5 uur oude eiken pindakaas whisky neemt. En wees gerust, dit proef je ook als je verder drinkt ...

More Information
Inhoud 0.7 Liter
Soort Likeur
Merk Overige Merken
Schrijf een Review
Geef Review Over:5 O'Clock Peanut Butter Whiskey Liqueur
Uw Rating