Adamus Vinica 20 0.7L

SKU
Adamus Vinica 20 0.7L
€ 59,95

Adamus Vinica 20 years old

Uit de robuustheid van de klassieke Bairrada-wijnen uit de jaren 90 werd een partij met ideale fysisch-chemische en organoleptische eigenschappen geselecteerd, onder het rijk van de Baga-druivensoort.
De jovialiteit van de wijn werd als een voordeel beschouwd en een zorgvuldige destillatie werd gestart in de discontinu koperen alembic om de millenniale chemische verbinding tussen het koper en de destillatie mogelijk te maken.
Oude vaten van Portugese eik en Allier-vaten van verschillende soorten graan en toast werden geselecteerd voor de lange fase van meer dan 20 jaar, in de oude familiewijnkelder. Daar zorgden we voor alle vereiste bewerkingen, dus uiteindelijk weerspiegelde alles, zoals elke maestro, perfectie.
Zijn persoonlijkheid is gemaakt van een onderscheidende kleur, aromatische complexiteit, duidt evolutie, zachtheid aan, waar aromatische tonen van toffee, gekonfijt fruit, verbonden met aromatische tonen van sigarenkisten, balsamics en roosteren worden gemarkeerd, met een heerlijke nonctuous aan de linguïstische tact, elegant lichaam en met aanhoudende tonen die het gehemelte binnendringen.
Aldus presenteert zich onder het insigne ADAMUS, echt puur, echt oud, echt subliem!

41.6% VOL

More Information
Soort Cognac / Armagnac
Merk Overige Merken
Fit in Mailbox Kijk naar het gewicht
Schrijf een Review
Geef Review Over:Adamus Vinica 20 0.7L
Uw Rating