AH Riise Non Plus Ultra Very Rare

SKU
AH Riise Non Plus Ultra Very Rare
€ 69,95

A. H. Riise

Non Plus Ultra Very Rare Rum

Volgens de legende waren Non Plus Ultra de woorden die de pilaren van Hercules bij de Straat van Gibraltar sierden. Latijn voor 'niet verder', in de oudheid zou dit voorgebergte de grens markeren tussen de bekende en de onbekende wereld.

A.H. Riise Rum heeft deze naam, met haar verplichtingen, gegeven aan de beste en meest uitzonderlijke Ultra Premium Rum die er bestaat. Alleen de allerbeste drops van de hoogste klasse van de oudste, meest uitzonderlijke vaten zijn gebruikt om de ultieme rum van A.H. Riise te maken.

Non Plus Ultra Very Rare Rum is het meesterwerk van de meesterblender

Non Plus Ultra is de meest uitzonderlijke creatie van onze masterblender. Dit is de basis voor het creëren van weer een unieke smaakervaring met Non Plus Ultra Very Rare Rum.

Elke fase van het proces bij het maken van de sublieme Non Plus Ultra Very Rare Rum is onderworpen aan minutieuze controle, van de gefacetteerde karaf tot de diepe mahoniehouten gloed van de rum tot het uiteindelijke genot dat je zult ervaren wanneer de rum wordt vervoerd van glas naar mond.

Non Plus Ultra Very Rare Rum is te vinden op het kruispunt van het bekende en het onbekende. Wat rum betreft, wordt het niet veel beter dan dit. Gelukkig wordt de rum geleverd met twee even fantastische en heerlijk smakende broers: Non Plus Ultra Sauternes Cask Finish en Non Plus Ultra Black Edition.

Probeer ze allemaal voordat je terugkeert naar de alledaagsheid van de bekende wereld.

Logboek: Aankomst op St. Thomas

Slecht weer, tropische stormen en natuurrampen waren in de tijd van A.H. Riise heel gewoon. Terwijl de jonge A.H. Riise ongeduldig wachtte op toestemming om de reis naar St. Thomas te maken, werd het eiland onderworpen aan een van de krachtigste orkanen in zijn geschiedenis. In augustus 1837 lag het grootste deel van Charlotte Amalie, de hoofdstad van St. Thomas, in puin. De Deense kolonisten bleven echter niet hangen bij de wederopbouw van de stad en al snel was Charlotte Amalie weer klaar om te zonnebaden in de tropische zon. A.H. Riise vroeg zich bij zijn aankomst een beetje af of hij een compleet nieuwe, moderne stad had gevonden in plaats van de slaperige, primitieve, vervallen nederzetting die hij had verwacht, maar nu waren zowel Riise als de stad klaar voor hun geweldige rumavontuur.

42% VOL

More Information
Soort Rum
Merk Overige Merken
Schrijf een Review
Geef Review Over:AH Riise Non Plus Ultra Very Rare
Uw Rating