Out of stock

AH Riise Non Plus Ultra Black Edition

€ 79,95
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

A. H. Riise

Non Plus Ultra Black Edition Rum

Het wordt niet veel beter dan dit: Non Plus Ultra Black Edition Rum, gebaseerd op het meesterwerk van onze masterblender, Non Plus Ultra, zorgt voor nog meer magie met extra veroudering in speciale verbrande vaten.

Dit wordt bereikt door de binnenkant van verouderde eikenhouten vaten te verbranden, waardoor voor het eerst nieuw hout in contact komt met deze kostbare druppels. Samen met de verbrande vaten creëert Non Plus Ultra de heerlijk smakelijke Non Plus Ultra Black Edition.

Deze speciale rum maakt ook deel uit van een speciaal ontwikkelde drie-eenheid van A.H. Riise: probeer ook zeker zijn twee ‘broers’, Non Plus Ultra Sauternes Cask Rum en Non Plus Ultra Very Rare Rum.

A.H.Riise Rom Rum heeft de naam Non Plus Ultra gegeven aan onze beste en meest uitzonderlijke Ultra Premium Rum, een naam die bepaalde verplichtingen met zich meebrengt. Deze zin (wat in het Latijn 'niet verder' betekent) stond op de Pilaren van Hercules, die de grens markeerde tussen de bekende en onbekende wereld in de Straat van Gibraltar.

Non Plus Ultra Black Edition bevindt zich eveneens op de grens tussen het bekende en het onbekende; alleen de allerbeste en oudste druppels van de meest verouderde vaten worden gebruikt om de ultieme rum van A.H te maken. Riise.

Niets wordt aan het toeval overgelaten, niet de prachtige facetkaraf, de diepe gloed van de rum, noch het genot dat je zult ervaren als je de rum proeft. Het is echt van wereldklasse en als je het eenmaal hebt geproefd, wil je niets anders meer.

Logboek: een aanbod dat Denemarken niet kon weerstaan

Toen suikerriet op de markt kwam, daalden de suikerprijzen dramatisch. St. Thomas, St. Jan en St. Croix werden plotseling een economische last voor hun moederland en het idee om de eilanden aan de VS te verkopen, werd snel bekendgemaakt, maar zonder resultaat. In 1917 woedde de Eerste Wereldoorlog. Denemarken had het geluk neutraal te blijven, maar de Amerikanen vertrouwden er niet op dat Duitsland de Deense neutraliteit zou accepteren, en toen Denemarken door de Duitsers werd bezet, behoorden St. Thomas, St. Jan en St. Croix plotseling tot het Amerikaanse Public Enemy Number 1, Duitsland. Dit beviel de Amerikanen niet en de verkoop werd in 1917 gesloten. Je zou kunnen zeggen dat Denemarken een aanbod kreeg dat het niet kon weigeren.

 

More Information
Inhoud 0.7 Liter
Alcohol percentage 42% VOL
Soort Rum
Merk Overige Merken
Schrijf een Review
Geef Review Over:AH Riise Non Plus Ultra Black Edition
Uw Rating