Out of stock

Appleton Estate 30

€ 399,00
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

Appleton Estate 30 YO

Er zijn slechts 1.440 flessen Appleton Estate 30 YO Jamaica Rum geproduceerd, en volgens David McConnell, Managing Director van Global Marketing voor Appleton Estate Jamaica Rum, zal deze limited edition rum in geselecteerde markten over de hele wereld verkrijgbaar zijn.

Appleton Estate 30 Year Old Jamaica Rum is verpakt in een gepatenteerde fles waarvan het ontwerp is geïnspireerd op de kenmerkende fles Appleton Estate, die een kenmerk is van het merk sinds het 20 jaar geleden werd gelanceerd. De fles heeft een kurken afwerking en elke fles heeft een handgenummerd certificaat van echtheid.

McConnell merkte op dat het bedrijf erg enthousiast was over de introductie van het eerste merk Appleton Estate Limited Edition. “We zijn heel blij dat we een Limited Edition Appleton Estate-rum kunnen introduceren. De Appleton Estate wordt wereldwijd erkend voor het produceren van premium gerijpte rum van de beste kwaliteit en we zijn erg enthousiast over de vooruitzichten voor onze Very Rare 30 Year Old. Deze rum zal niet alleen een beroep doen op mensen die gepassioneerd zijn door rum, maar ook op alle geestkenners. ”

De merken die deel uitmaken van de Appleton Estate Jamaica Rum-reeks zijn het vlaggenschipmerk, Appleton Estate V / X Jamaica Rum, de super premium Appleton Estate Reserve Jamaica Rum, de ultra premium Appleton Estate Extra 12 Year Old Jamaica Rum en de luxe rum, Appleton Estate Master Blenders 'Legacy en Appleton Estate 21 Year Old Jamaica Rum.

Het assortiment van Appleton Estate Jamaica Rum wordt uitsluitend geproduceerd op het Appleton Estate in de Nassau Valley in de parochie St. Elizabeth, Jamaica. De eerste bekende documentatie van de rumproductie op het Appleton Estate dateert uit 1749 en het is de oudste suikerplantage en distilleerderij in Jamaica.

 

More Information
Inhoud 0.7 Liter
Alcohol percentage 45% VOL
Soort Rum
Merk Overige Merken
Schrijf een Review
Geef Review Over:Appleton Estate 30
Uw Rating