Ardbeg An Oa The BBQ Smoker

€ 49,95
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

Ardbeg An Oa The BBQ Smoker

Sinds het begin der tijden heeft de mens geprobeerd te barbecueën. En door de geschiedenis van sappig gekookt voedsel is er één enkel element gebleven: rook!
Nu ik erover nadenk, onze whisky is niet anders ...

EN EINDELIJK KWAM ...
DE SMOKIN ’ARDBEG!
Islay is een oud land, rijk aan prehistorische turf (het ding dat onze spirit het meest rokerig maakt). Rook maakt al eeuwenlang deel uit van ons distilleren. Nu is de tijd gekomen dat u er een onderdeel van uw grillen van maakt ...

Jaag op een grill en verzamel je voorouders, want de Ardbeg BBQ Smoker brengt het dagelijkse koken naar een nieuw tijdperk!

Dit cadeaupakket bevat een BBQ Smoker en een fles Ardbeg An Oa - de perfecte spirit voor sippin ’en tearin’. De smoker is klein maar krachtig en laat je in een paar eenvoudige stappen je eten omringen met rook. Vul de puck gewoon met houtsnippers, leg hem achter op je grill, wacht tot je BBQ voldoende rokerig is, plaats je eten rond de puck, rook het nog wat uit, en voilà!

Als je eten eenmaal is gerookt, gekookt en praktisch van het bot valt, hoef je alleen nog maar een bord te maken en te combineren met een heerlijk zachte dram van Ardbeg An Oa.

VUURDOOP
We hebben de gecertificeerde pitmaster en de nieuw geïnitieerde Ardbeggian, DJ BBQ, de taak toevertrouwd u de manieren van de Ardbeg BBQ Smoker te leren. 

De ronde en subtiel rokerige aroma's van Ardbeg An Oa maken het tot de belangrijkste spirit voor het roosteren bij de BBQ. Met tonen van dikke sigarenrook, geroosterde theebladeren en gegrilde artisjokken, is deze whisky de perfecte turfachtige danspartner voor je rokerige culinaire creaties.

More Information
Inhoud 0.7 Liter
Alcohol percentage 46.6% VOL
Merken Ardbeg
Soort Single Malt
Land Schotland
Schrijf een Review
Geef Review Over:Ardbeg An Oa The BBQ Smoker
Uw Rating