Aromo Barrel Selection Chardonnay 0.75L

€ 19,95
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

Aromo Barrel Selection Chardonnay

Lichtgele kleur met een duidelijke gouden gloed en in de geur komt het rijpe tropische fruit naar voren met banaan in de hoofdrol, gekruide honing en een vleugje van het hout. De smaak is krachtig en vol maar ook fluweel zacht met een subtiele vanille toets. De finale is lang met telkens het tropisch fruit met de verfijnde en zachte zuren op de voorgrond.

 

Als terras en party wijn, bij rijke salades, pittige zachte kaas, gevogelte en vis met een rijke saus.

10-12° C.

In 1922 had de Franse familie Estansan bij het stichten van Viña El Aromo al in de gaten dat de Maule Valley een enorme potentie had voor het verbouwen van perfecte druiven voor topkwaliteit wijnen. Vanaf 1940 komt het estate in handen van de Chileen Victor Henriquez Solar, een vermaard druiventeler en vader van de huidige directeuren. Zij zorgen ervoor dat het estate uitgroeit tot een modern wijnbedrijf met 300 ha wijngaarden.

Het langgerekte wijnland Chili is ruim 4000 km lang en alleen het cenrale gedeelte is geschikt voor de aanplant van wijndruiven. De Maule Valley is een van de zuidelijke gebieden en kenmerkt zich door de enorme diversiteit in microklimaten en bodemsoorten. Het gevolg hier an is een breed aanbod in wijntypes.

 

More Information
Alcohol percentage 13% VOL
Inhoud 0.75 Liter
Soort Witte Wijn
Druif Chardonnay
Land Chili
Merk Overige Merken
Schrijf een Review
Geef Review Over:Aromo Barrel Selection Chardonnay 0.75L
Uw Rating