Arran Machrie Moor

€ 47,95
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

Arran Machrie Moor

Het klassieke frisse Arran Single Malt-karakter met een wolkje turfrook. Deze Single Malt, geproduceerd in de Lochranza-distilleerderij, is een van de originele, allereerste gepekeerde Single Malt die we op het eiland hebben geproduceerd.

Op de westkust van het eiland Arran ligt een winderige en mystieke turfmoeras genaamd Machrie Moor. Bronstijd-stenencirkels en staande stenen liggen verspreid over het kale, golvende landschap. Een van de stenencirkels heet Fingal's Cauldron Seat, waar een steen met een gekerfd gat staat. De legendarische reus Fingal zou hier volgens de verhalen zijn favoriete hond Bran aan de steen hebben vastgebonden. Deze gepekeerde uitdrukking van de Arran Single Malt vangt de ruige schoonheid en het verhaal van het landschap perfect. Ontketen de legende van Machrie Moor.

Gebotteld op 46% zonder koude filtratie of toegevoegde kleurstoffen, toont deze gepekeerde Arran Single Malt alle frisheid van ons eilandhuisstijl, met een extra pluimpje rook en aardigheid. Sinds 2019 wordt al het gepekeerde whiskyproductie op het eiland gedaan door onze zusterdistilleerderij in Lagg. Dit is je kans om wat van de originele gepekeerde whisky uit Arran te kopen en te proeven, geproduceerd in Lochranza, voordat het allemaal weg is!

Neus Lichte rook en citrus

Smaak Gedroogd gras, turfrook en hints van vanille en tropisch fruit.

Afdronk Citrus, rook, turf, ananas.

More Information
Inhoud 0.7 Liter
Alcohol percentage 46% VOL
Merken Arran
Soort Single Malt
Land Schotland
Schrijf een Review
Geef Review Over:Arran Machrie Moor
Uw Rating