Beau Joie Sugar King 0.75L

SKU
Beau Joie Sugar King 0.75L
€ 84,95

Beau Joie Brut

DE HERKOMST VAN BEAU JOIE
BEAU JOIE (Bo-jo-wah). De inspiratie voor Champagne BEAU JOIE kwam toen de oprichters van TOAST tijd in de champagne streek doorbrachten waar zij veel leerde over het maken van de beruchte bubbels.
Na het ontdekken van de feestwijn die werd gemaakt voor de koning van Frankrijk en royalty om te kunnen genieten tijdens de feesten in de koninkrijk, drong het tot hen door dat de afstamming, het verbazingwekkende romantische verhaal, in de loop der tijd over het hoofd was gezien.
Champagne ging niet langer over royalty, het koninkrijk of over Frankrijk. Vandaag gaat het meer om  het juiste imago voor de bekendste rappers, de rijken en de elite, dan over het proces en het erfgoed dat deze geweldige wijn zo speciaal maakt.
Met dit alles gezegd, was de inspiratie voor BEAU geboren. HET IDEE - Om de beschikbare champagne van de beste kwaliteit te leveren, gecombineerd met het terugbrengen van het idee van een merk waarmee je "een reis kunt maken naar een tijd waarin er ridderlijkheid, romantiek, liefde en eer was".
Gecombineerd met het creëren van een geweldige ervaring zowel visueel als met een doel, werden miljoenen dollars geïnvesteerd in het "koperen harnaspak" dat de fles een geweldige grip geeft terwijl de fles langer kouder blijft. Dit gepatenteerd idee heeft een merkpictogram gemaakt en past perfect bij de kwaliteit van de wijn.


• 50% Pinot Noir
• 30% Chardonnay
• 20% Pinot Meunier
33 gram per liter.

LIMITED EDITION BLACK BOTTLE

12% VOL

More Information
Soort Champagne
Druif Pinot Noir
Land Frankrijk
Merk Overige Merken
Schrijf een Review
Geef Review Over:Beau Joie Sugar King 0.75L
Uw Rating