Winkelwagen

Product Details
7.95
Out of Stock

Beaurempart Grande Cuvee Rose 0.75L

€ 7,95
SKU Beaurempart Grande Cuvee Rose 0.75L
Details

Pays d’Oc, Frankrijk

Klimaat/Terroir Een mediterraan klimaat met warme zomers en milde winters. De nachten zijn koel en de bodem bestaat uit kalksteen en klei.

Vinificatie De druiven worden ´s nachts geoogst onder koele omstandigheden. Zodoende blijft het subtiele, fruitige karakter van de wijn gewaarborgd. Na een zachte persing verblijft het druivensap kort op de schillen van de druiven, waardoor de wijn zijn licht roze kleur krijgt. De wijn verblijft twee maanden sur lie.

Druiven 50% Grenache & 50% Cinsault

Geur & Smaak Elegant en complex met de smaak van frambozen en bosvruchten. Daarnaast de geur van witte bloemen. Sappig en fris met een verkwikkende afdronk.

Serveersuggestie Culinair breed inzetbaar bij diverse salades zoals Thai beef salad. Ook geschikt bij gegrilde groenten, gemarineerde gamba’s of steak tartare. Elegant en complex met de smaak van frambozen en bosvruchten. Daarnaast de geur van witte bloemen. Sappig en fris met een verkwikkende afdronk. Culinair breed inzetbaar bij diverse salades zoals Thai beef salad. Ook geschikt bij gegrilde groenten, gemarineerde gamba´s of steak tartare.

More Information
More Information
Soort Rose
Druif Overige Druiven
Land Frankrijk
Merk Overige Merken
Cadeaus Nee
Fit in Mailbox Nee
Merken Nee
Reviews

Schrijf een Review

U beoordeeld:Beaurempart Grande Cuvee Rose 0.75L

.