Winkelwagen

Product Details
24.95

Beefeater 24 0.7L

€ 24,95
- +
SKU Beefeater 24 0.7L
Details

Beefeater 24 is het grote broertje van de gewone Beefeater.

Hij is gedistilleerd in het hartje van London en gemaakt van 12 handgeplukte botanicals aangevuld met een mengeling van bijzondere soorten thee.

De legende gaat dat de oprichter van Beefeater, James Burrough, de kleinzoon was van een theeverkoper.

Om trouw te blijven aan zijn 'roots' heeft de distilleerdij gewerkt met Sencha thee en Chinese groene thee. Met deze uitgave gaan ze dus helemaal terug in de tijd en het resultaat is een zeer gladde en zachte gin.

De Beefeater 24 heeft zijn naam te danken aan het 24 uren durende proces dat de botanicals weken en infusioneren in het neutrale graanmengsel.

Londen staat ook bekend om zijn 24 uur levensstijl dus het hele plaatje past! Allegin liefhebbers zullen zich aardig kunnen vinden in de Beefeater 24.

Door de toevoeging van de Sencha thee en de Chinese groene thee krijg je naast een verrukkelijke smaak ook nog eens een portie vitamientjes binnen, kortom het ideale cadeau voor hem/haar. Serveertip: Beefeater 24 'on the rocks' met een schijfje pompelmoes Aroma Pompelmoes, sinaasappel, thee Smaak

Duidelijke hints van citrus en we halen er onmiddelijk de pompelmoes en citroen uit.

De tannines van de thee, de witte peper en het zoethout maken van deze gin een smaakbom. Ingrediënten 12 Natuurlijk elementen verzameld uit alle delen van de wereld: Japanse 'Sencha' thee, Chinese groene thee, sinaasappelschil, pompelmoesschil, citroenschil, jeneverbes, korianderzaad, zoethout, engelwortel, angelica zaad, amandel en lis wortel. Serveren met pompelmousse.

More Information
More Information
Soort Gin
Merk Overige Merken
Past in brievenbuspakje Kijk naar het gewicht
Reviews

Schrijf een Review

U beoordeeld:Beefeater 24 0.7L

.