Winkelwagen

Product Details
15.95

Beefeater London Dry 0.7L

€ 15,95

Beefeater Gin vernoemd naar de beroemde Beefeaters van de Tower of London.

- +
SKU Beefeater London Dry 0.7L
Details

Beefeater London Dry Gin 40% Beefeater is een Engelse gin, gedistilleerd van een 100% granen distillaat en op de markt sinds 1820.

De onovertroffen smaak van jeneverbessen met subtiele ondertonen van kruiden en fruit, snel gevolgd door lavendel zijn een genot voor de smaakpupillen. Beefeater Gin vernoemd naar de beroemde "Beefeaters van de Tower of London" werd rond 1820 gecreëerd door James Burrough en is een van de klassieke London Dry Gin's.

Voor het eerst gemaakt in de Chelsea distillery in Cale street Londen, zijn zij London trouw gebleven en de enige Gin die nog echt in Londen gemaakt wordt. Aroma Appelsienschillen, jeneverbes en zwarte peper Smaak Deze gin heeft een hele scherpe en droge smaak die botanisch in evenwicht wordt gebracht. Halverwege het gehemelte ontdekken we een uitbarsting van citrusvruchten.

De jeneverbes is sterk aanwezig bij de afdronk. Ingrediënten Jeneverbes, amandelen, koriander, zoethout, sinaasappelschil, citroenschil, iris wortel, Serveren met Schijfje bloedappelsien, citroen

More Information
More Information
Soort Gin
Merk Overige Merken
Cadeaus Nee
Fit in Mailbox Look to weight
Merken Nee
Reviews

Schrijf een Review

U beoordeeld:Beefeater London Dry 0.7L

.