Out of stock

Beluga Celebration

€ 34,95
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

Beluga Celebration


Beluga Celebration limited edition-serie is gewijd aan het 115-jarig jubileum van de Mariinsk-distilleerderij waar Beluga-wodka wordt geproduceerd. Mariinsk distilleerderij is een legendarische fabriek opgericht in 1900, gelegen in het hart van Siberië. Door eeuwenoude tradities en innovaties te combineren, slaagden Beluga-meesters erin om een ​​echte Russische wodka met een onberispelijke smaak te creëren. Voor Beluga gebruikt de distilleerderij het zuiverste artesische bronwater, mout spirit en de beste ingrediënten.

De productietechnologie van de unieke Beluga Celebration-fles is vrij complex. Masters passen een vacuümmetallisatieproces toe dat het glas bedekt met dubbele platina-coating en goudlak, de laatste fase inclusief het versieren van de fles met zeefdrukmethode. Verfijnde combinatie van moderne technologieën en handwerk hielp bij het creëren van een echt exclusief product dat luxe, adel en vakmanschap symboliseert.

Omdat het een limited edition-serie is die in de eerste plaats bedoeld is voor Beluga-kenners en verzamelaars, is Beluga Celebration ons eerbetoon aan de unieke, eeuwenoude distilleerderij.

 

More Information
Inhoud 1 Liter
Alcohol percentage 40% VOL
Soort Vodka
Merk Overige Merken
Schrijf een Review
Geef Review Over:Beluga Celebration
Uw Rating