Winemaker's Dinner met Lafage
De eerste winemaker’s dinner van Lafage vondt plaats in het Rotterdamse restaurant Rosso en wij waren erbij.
Donderdag 24 november 2016
De eerste winemaker’s dinner van Lafage vondt plaats in het Rotterdamse restaurant Rosso en wij waren erbij.
De avond begon met een glaasje Lafabuleuse. Nadat wij persoonlijk werden bijgepraat door Jean-Marc Lafage en zijn collega Ramuntxo Andonegui werden de gerechten geserveerd.
Op het menu stonden de volgende combinaties:
Coquille Ceviche Yuzu - Brique in combinatie met Cote Floral.
Rog - gele biet – gele wortel – rouille – olijven – schuim beurre blanc met Cadireta & Centenaire
Kwartel – linzen – pastinaakcreme met miraflors rosé
Maas Rijn en IJsselrund – pesto – knolselderij met Narassa
Dessert citroencake – anijs met Muscat de Rivesaltes
Na afloop nog wat nagepraat en afgesproken dat wij in het voorjaar naar de wijngaarde van Lafage toe gaan om nog meer Lafage inspiratie op te doen.
Het was een mooie, gezellige en ontspannen avond!
Tot het volgende winemaker’s dinner!