Bombay Sapphire

Only %1 left
As low as € 19,95
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

Bombay Sapphire Gin klinkt de meeste wel bekend in de oren.

De fles heeft ook iets mysterieus over zich hangen.

Hij springt direct in het oog en trekt meteen je aandacht wanneer je voor het rek ‘alcoholische dranken’ staat in de supermarkt. Bombay Sapphire Gin behoort tot de meest elegante en complexe gins uit een rijtje van velen.

Dit is niet verwonderlijk als je weet dat ze bij de Bombay Spirits Company dit pareltje al aan het koken zijn sinds 1761!

De gin is beroemd om zijn zachtheid en nuance.

Zij maken gebruik van tien verschillende kruiden en botanicals oa: jeneverbessen, amandelen, citroenschil, zoethout, koriander, iris, cassia schors,… Ondanks zijn alcoholgehalte blijft hij heel vol en lang in de mond en komt bovendien ook bijzonder zacht binnen zonder het branderige gevoel van de alcohol achter in de keel te krijgen.

DETAILS: Deze gin is heel populair in het nachtleven en in de meeste clubs en discotheken kan je altijd wel terecht aan de bar voor een Bombay. Ook zweren supersterren zoals Lilly Allen, Wiz Khalifa en Juicy J. trouw bij Bombay Sapphire en zijn ze eigenlijk een soort van ambassadeurs geworden. Let wel op want deze gin kun je niet met alles mengen. Zo is het absoluut ‘not done’ om hem te vermengen in een kruidige cocktail. Dat zal het vuurwerk van de Bombay weghalen en zijn heerlijk smakenpalet onderdrukken. Ook afwerken met een olijf of citroen is overbodig.

Zeker een gin die absoluut niet mag ontbreken bij een echt feestje! Een paar flesjes met vrienden op een hete zomeravond of cocktailshaker van dienst bij een barbecue? Met Bombay Sapphire Gin heb je een winnaar in huis!

Aroma Jeneverbes en citroenschillen maar ook duidelijke neus van kruiden en pepers

Smaak Zacht Ingrediënten Internationale mix van: Italiaanse jeneverbessen, orris wortel, Spaanse amandelen en limoenen, paradijskorrel uit West-Africa, Chinese drop and cassia bast, Engelwortel uit Saxony, Marokkaanse koriander, staartpeper uit Java.

Serveren met Schijfje limoen

More Information
Inhoud 0.7L, 1L
Alcohol percentage 40% VOL
Soort Gin
Merk Bombay
Schrijf een Review
Geef Review Over:Bombay Sapphire
Uw Rating