Bottega Bacur

€ 24,95
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

Bottega Bacûr Gin


Voor velen is bekend dat familiebedrijf Bottega onder leiding van Sandro Bottega diverse bekroonde wijnen, likeuren en grappa's produceert. Sandro Bottega is sterk in het produceren van kwalitatief hoogstaande producten én het ontwerpen van originele flessen en verpakkingen. Om deze lijn door te zetten ontwikkelde hij  Bottega Bacûr Gin.

Niet eerder produceerde Bottega een gin, maar het resultaat mag er zijn!
De term Bacûr verklaard het uiterlijk van de fles. Bacûr is een term uit de oude tijd waarmee koper werd aangeduid. Het koper geeft de fles een luxueuze uitstraling en is daardoor een lust voor het oog.
De gin is geproduceerd in Bottega's traditionele familie distilleerderij. Het recept van de gin bestaat uit o.a. plantaardige ingrediënten zoals jeneverbessen, mirte, salie en citroenschil afkomstig uit Venetië en omliggende regio's aan de voet van de Alpen. De smaak van de gin is zacht en gebalanceerd. Het verwarmt je verhemelte en laat een aangename geparfumeerde waarneming achter in de mond.
Deze gin is perfect geschikt om puur te drinken, maar ook om te gebruiken voor een breed scala aan cocktails zoals bijvoorbeeld een klassieke martini of gin-tonic.

 

More Information
Inhoud 0.5 Liter
Alcohol percentage 40% VOL
Soort Gin
Merk Overige Merken
Schrijf een Review
Geef Review Over:Bottega Bacur
Uw Rating