BPDR Baronnen Pauline Sauternes

€ 39,95
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

Baronnen Pauline Sauternes Baron Philippe de Rothschild

De wijnen van Baron Philippe de Rothschild SA, een familie-bedrijf dat tot de dag van vandaag onder voorzitterschap van Barones Philippine de Rothschild valt, zijn evenzeer een kwestie van techniek als van de technische expertise.

Zo combineert Baron Philippe de Rothschild traditionele know-how, ervaren personeel en de modernste technologie, met vakmanschap en toewijding. Ze transformeert de geschenken van de natuur, in kunstwerken en bronnen van plezier.

De grindrijke, zanderige grond vormt grindrijke plateaus van alluviale origine, vermengd met klei en mergel. Het vruchtbare klimaat is uitermate geschikt voor de ontwikkeling van de Botrytis Cinerea bacterie.

Deze bacterie tast de druiven aan, hij perforeert de schil waardoor het vocht in de druif verdampt en de concentratie suikers toeneemt, terwijl de zuurgraad afneemt. De ochtendmist in het najaar bevordert de groei van de schimmel die de beroemde “edelrot” veroorzaakt. Terwijl de warme zonnige middagen het proces van indrogen volmaken.

De wijngaarden zijn beplant met drie toegestane druivensoorten. Sémillon (70%), waarvan de schil bijzonder gevoelig is voor de Botrytis, geeft de wijn zijn smaak, Sauvignon Blanc (25%) geeft kracht en fruit, en de Muscadelledruif (5%) geeft de wijn aroma.

More Information
Alcohol percentage 12.5% VOL
Inhoud 0.75 Liter
Soort Port en Dessert Wijn
Druif Overige Druiven
Land Frankrijk
Merk Overige Merken
Schrijf een Review
Geef Review Over:BPDR Baronnen Pauline Sauternes
Uw Rating