Buena Vista Chardonnay Carneros

€ 19,95
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

Buena Vista Chardonnay

Carneros

De zelfbenoemde graaf en onze oprichter, Agoston Haraszthy, begrepen dat goede wijn niet alleen van grote druiven komt, maar ook van geweldige plaatsen. In de jaren 1860 besloeg Buena Vista meer dan 6000 hectare en reikte van het meest zuidelijke deel van Sonoma Valley tot in Napa County.

Beide regio's bieden een uniek terroir - de magische combinatie van alle attributen die nodig zijn om uitstekende wijnen van een bepaalde locatie te maken - van de bodem tot het klimaat, de blootstelling van de locatie aan de zon en de wijnstok zelf.

OPMERKINGEN VAN DE WIJNMAKER Vanwege de geologische diversiteit van wijngaarden binnen de Carneros-appellatie, werden druiven met de hand geoogst op basis van optimale rijpheid en smaakrijpheid van locaties zoals Herman, Thornton Ranch en Southern Sonoma. De druiven werden geperst in hele trossen, 100% gefermenteerd op vat en voltooide de secundaire gisting. De wijn heeft 14 maanden gerijpt op 30% nieuw Frans eiken.
Tropische aroma's komen uit het glas met een vleugje citroentaart. De smaken van mango en ananas zijn gelaagd met gebakken perziken en romige vanille die zich over het gehemelte verspreidt. Deze Chardonnay heeft een heldere zuurgraad, een goede rijkdom en een lange afdronk.

 

More Information
Alcohol percentage 14.5% VOL
Inhoud 0.75 Liter
Soort Witte Wijn
Druif Chardonnay
Land Overige Landen
Merk Overige Merken
Schrijf een Review
Geef Review Over:Buena Vista Chardonnay Carneros
Uw Rating