Buena Vista the Sheriff

€ 39,95
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

Buena Vista

The Sheriff

Het verhaal van onze oprichter is zolang het kleurrijk is. Agoston Haraszthy, een van de eerste sheriffs van Californië, werd in 1850 verkozen tot sheriff van San Diego County. Hij bouwde de eerste gevangenis en diende twee spannende jaren voordat hij naar het noorden trok om 'paars goud' en het perfecte terroir voor fijne wijnen na te jagen. Hij vond het in Sonoma County, waar hij in 1857 Buena Vista Winery oprichtte. Het is zijn nalatenschap die deze wijn inspireerde en het werk van sheriffs overal dat we eren met de introductie ervan.
De sheriff van Buena Vista noemt Sonoma County trots zijn thuis. De variëteiten worden geoogst van wijngaarden in de hele provincie, waaronder de Sonoma Valley, Russian River Valley, Moon Mountain, Sonoma Mountain, Fountaingrove, Chalk Hill, Alexander Valley en Rockpile. De individuele variëteiten worden gedurende 10 maanden afzonderlijk gerijpt in een verscheidenheid aan nieuwe en neutrale eiken vaten voordat ze gemengd gebotteld worden.
De sheriff van Buena Vista verdient zijn naam. Deze gewaagde Sonoma County Red Wine is een gezaghebbende blend van Petite Sirah, Cabernet Sauvignon, Grenache, Syrah, Petite Verdot, Mission en Cabernet Franc. Deze robuuste wijn opent met pakkende aroma's van zwarte pruimen en cassis vermengd met tonen van bramen en steranijs. Rijke smaken van framboos en braam worden aangevuld met tonen van donkere chocolade en een vleugje zachte spice kruiden. Een uitgebalanceerde zuurgraad en gepolijste tannines leiden tot een buitengewoon lange afdronk. Combineer het met een Hongaarse goulash of een hartige biefstuk.

 

More Information
Alcohol percentage 15.5% VOL
Inhoud 0.75 Liter
Soort Rode Wijn
Druif Overige Druiven
Land Overige Landen
Merk Overige Merken
Schrijf een Review
Geef Review Over:Buena Vista the Sheriff
Uw Rating