Cardenal Mendoza Angelus

€ 29,95
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

Cardenal Mendoza Angelus

Een likeur op basis van Sherry Brandy, met Sevilla-sinaasappels, citroenen, kardemom en kruidnagel. Het meest exclusieve deel van Cardenal Mendoza, het aandeel van de Angels, krijgt een nieuwe dimensie in de vorm van een likeur. Angêlus is een likeur op basis van onze klassieke Sherry Brandy.

Bittere Sevilla-sinaasappelen, citroenen uit Valencia, Cardamon en kruidnagel.
De meest recente toevoeging aan de Sánchez Romate-familie, Cardenal Mendoza Angelus, is gemaakt door de voorman van Bodega, die de geur van de oranjebloesem wilde verspreiden die de Bodega elke lente overspoelde. Dit was de essentie die, vermengd met de aroma's van de sherrywijnen en brandewijnen die rijpen in de Bodega, was wat de voorman voelde als de belichaming van het huis van de Bodega, Jerez de la Frontera. Hij ging aan de slag om deze link met de stad te vangen door de combinatie van aroma's en smaken in een nieuwe geest.

De voorman begon met het toevoegen van de bittere sinaasappel- en zoete sinaasappelschil van de sinaasappels die het terras van de Bodega bedekten en andere natuurlijke componenten aan de beroemde brandewijn die al wordt geproduceerd. Na veel positieve feedback van degenen die zijn nieuwe creatie probeerden, antwoordde hij door te verklaren dat hij simpelweg de "engelachtige kenmerken van de Cardenal (brandewijn)" verzamelde.

De maceratie van de natuurlijke ingrediënten en het distillatieproces vinden plaats in een prestigieuze oude distilleerderij, opgericht in 1824 en beroemd om zijn traditionele Bain-Marie-proces.

The Angel's Share
Met de klassieke Cardenal Mendoza Brandy als basis, wordt Angelus gemaakt door de essenties van de natuurlijke ingrediënten, voornamelijk bittere sinaasappels en sinaasappelschil en kardemom, te mengen en de blend te rijpen in peuken die al zijn gekruid met Sherry om een ​​perfecte balans te bereiken.

Zo ontstaat een uniek, origineel en onderscheidend product dat enorm veelzijdig is.

 

More Information
Inhoud 0.7 Liter
Alcohol percentage 40% VOL
Soort Brandy
Merk Overige Merken
Schrijf een Review
Geef Review Over:Cardenal Mendoza Angelus
Uw Rating