Cardhu 12

€ 42,95
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

Cardhu 12 years

Het lichte karakter van de 12 Year Old Cardhu is een uitstekend startpunt voor iedereen die aan zijn whiskyreis begint. Verleidelijk en zijdezacht, dit is de typische Cardhu. Gloeiend met tonen van gouden honing en een delicaat, fruitig karakter. Cardhu is afkomstig van een van de oudste Speyside-distilleerderijen, die al 200 jaar genesteld zijn in de uitlopers van de rivier de Spey en het Cardhu-assortiment is een uitstekende weergave van deze Speyside-whisky's. Bekend om zijn soepele, zachtaardige single malt-whisky, wordt de geschiedenis van Cardhu's roem voor een groot deel verteld in het verhaal van twee vastberaden vrouwen die lid waren van de stichtende familie.

KLEUR
Gouden honing.

BODY
Zacht, aangenaam en medium bodied.

NEUS
Op volle sterkte, bedwelmende, prikkelende neus, peerdruppels en strak geïntegreerde tonen van heide, hars en zoete honingnoot. Verleidelijk. Fascinerend. Met een beetje water, nog steeds harmonieus maar minder uitgesproken, waardoor wat moutgraan, zacht, kruidig ​​hout, heidevelden en vage sporen van houtrook zichtbaar worden.

SMAAK
Goed uitgebalanceerd, zacht mondgevoel; korte punch, zoet en fris, daarna een uitgesproken uitdrogend effect. Moors. Genieten op elk moment, met weinig of geen water.

ADRONK
Aanhoudende zoete rook in de aantrekkelijke, drogende afdronk.

 

More Information
Inhoud 0.7 Liter
Alcohol percentage 40% VOL
Merken Overige Merken
Soort Single Malt
Land Schotland
Schrijf een Review
Geef Review Over:Cardhu 12
Uw Rating