Chateau Beaulieu - AC. Cotes de Bourg

€ 9,95
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

Chateau Beaulieu - AC. Cotes de Bourg

Proefnotities: De wijn heeft een moderne stijl met veel zwoel, rijp en donker fruit, een plezierige dikte, mooie structuur en is al jong op dronk.

Korte omschrijving: Moderne wijn met zwoel, rijp en donker fruit, een plezierige dikte, een mooie structuur en fraai in balans.

Serveer suggesties: Bij gebakken en gegrilde vleesgerechten, stoofschotels en gerijpte, harde kazen.

Serveer temperatuur: 16-18° C.

Druif: merlot, malbec, cabernet sauvignon, cabernet franc

Wijnhuis: In 2009 heeft Jodocus Boomsma samen met zijn vrouw, na een lange zoektocht, Château Beaulieu in de Côtes de Bourg gevonden. Een echt mooie plek om een lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan: “zelf wijn maken”. Jodocus heeft al veel ervaring in de wijnwereld opgedaan en meer dan 30 jaar wijnen geïmporteerd uit de hele wereld. Nu wil hij zelf de beste wijnen van de Côtes de Bourg produceren waarbij hij wordt bijgestaan door een gerenommeerde oenoloog. Château Beaulieu bestaat uit 17 hectare wijngaarden en een fraai zeventiende eeuws landhuis. Streek: Côtes de Bourg is één van de Côtes de Bordeaux gebieden op de rechteroever van de Gironde, vlakbij het plaatsje Bourg, daar waar de rivieren de Dordogne en Gironde samen stromen. Ver voordat er in de Médoc wijnstokken aangeplant stonden, kende dit gebied al een rijke historie en werden de lokale wijnen verscheept via de wijnhavens Bourg en Blaye.

More Information
Alcohol percentage 13% VOL
Inhoud 0.75 Liter
Soort Rode Wijn
Druif Merlot
Land Frankrijk
Merk Overige Merken
Schrijf een Review
Geef Review Over:Chateau Beaulieu - AC. Cotes de Bourg
Uw Rating