Out of stock

Chivas Regal Mizunara

€ 49,95
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

Chivas Regal Mizunara

Mellow Aromatic Spicy

's Werelds eerste blended Scotch whisky die selectief is gefinisht in Japanse eikenhouten vaten van Mizunara. Chivas Mizunara is een perfecte combinatie van Schotse ambacht met Japanse traditie, waardoor een echt wereldse mix ontstaat. Een heerlijk toegeeflijke whisky met een vleugje kruiden.

Geïnspireerd door het Japanse onderscheidingsvermogen en de kunst geïntegreerd met de wereld van whisky, reisde Master Blender Sandy Hyslop naar Japan om de beste Mizunara eikenhouten vaten te zoeken. Na bezoeken aan een Japanse kuiperij en een ontmoeting met de Master Cooper, kwamen ze samen de exacte specificatie van de vaten overeen en bouwden ze een relatie op die vandaag de dag sterk staat.

De poreuze aard van Mizunara-eik resulteert in een grotere invloed van de smaak van het vat, wat een heerlijk toegeeflijk effect betekent op onze klassieke huisgemengde Schotse whisky. De vaten brengen een scala aan zachte aromatische smaken aan de blend, afgewerkt met een vleugje kruiden. Met een kenmerkende smaak die een spoor van hazelnoot achterlaat, is Chivas Mizunara een werkelijk unieke melange.

More Information
Inhoud 0.7 Liter
Alcohol percentage 40% VOL
Merken Chivas Regal
Soort Blends
Land Schotland
Schrijf een Review
Geef Review Over:Chivas Regal Mizunara
Uw Rating