Compagnie des Indes 13 Fiji South Pacific

€ 79,95
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

Compagnie des Indes 13 years Fiji South Pacific

 

COMPAGNIE DES INDES

COMPAGNIE DES INDES is een in 2014 in het leven geroepen naam voor een serie rum die door Florent Beuchet wordt geselecteerd en geassembleerd. De serie vertegenwoordigt een verscheidenheid aan Single Cask en blended rum met een onderscheidende herkomst en stijl. Het idee is om met een grote keuze uit verschillende landen, gelimiteerde bottelingen en zonder enige toevoegingen, een eerlijk product aan te bieden. Dit zal vooral de gevorderde en ervaren (rum) consument aanspreken.
De naam verwijst naar de Indische Compagnieën van Engeland, Nederland, Portugal en Frankrijk.
Handelsmaatschappijen die in de 17de en 18de eeuw naar Amerika en Indië reisden om daar kruiden, specerijen, edelstenen, metalen, koffie en thee in te kopen. Compagnie des Indes benadert rum distilleerderijen in deze gebieden om, zoals in het verleden de handelsmaatschappijen, de beste producten naar Europa te brengen.

Florent Beuchet startte zijn CARRIÈRE bij zijn vader in de Émile Pernot Absinthe distillerie. Een van de twee overgebleven authentieke en hoog kwalitatieve Absint distilleerderijen uit Pontarlier. Pontarlier is gelegen in de Jura op de grens van Frankrijk en Zwitserland.

Zijn passie voor rum werd geboren gedurende de achttien maanden die hij als brand manager voor Banks rum in New York werkte. In 2013 keerde hij terug bij zijn vader in het bedrijf die naast Absinthe ook al een passie voor rum had ontwikkeld en een collectie rum vaten had opgebouwd. Verkoop geschiedt tot dan zeer lokaal bij de vaste afnemers van hun Absinthe. Florent pakt de “export” aan. Zij kopen zelf vaten met rum van distilleerderijen gelegen in het Caribische gebied. Brengen deze vaten naar Frankrijk en assembleren de geselecteerde vaten uit Trinidad & Tobago, Barbados, Guatemala en Guyana. De blended rum Caraïbes en Latino zijn hiervan het resultaat.

 

 

More Information
Inhoud 0.7 Liter
Alcohol percentage 44% VOL
Soort Rum
Merk Overige Merken
Schrijf een Review
Geef Review Over:Compagnie des Indes 13 Fiji South Pacific
Uw Rating