Compass Box Menagerie

€ 99,95
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

Compass Box Menagerie

Limited Edition

Slechts 7741 flessen

Whisky is vol leven. Vooral Schotland herbergt veel verschillende soorten gedistilleerde dranken, van zwaar tot licht, fruitig tot rokerig en scherp tot etherisch. Bepaalde whisky's smaken net iets wilder dan andere, en we hebben een aantal van deze vreemde en mooie wezens samengebracht om onze Menagerie te creëren.

We hebben ons gericht op pakjes moutwhisky die naast hun fruitige of kruidige charmes iets dierlijks hebben net onder de oppervlakte. Dit is een whisky van bemoste bossen in tegenstelling tot bloemenweiden; Menagerie is wat je in de heupfles stopt voorafgaand aan een Toscaanse truffeljacht.

 

Voortbouwend op chocoladeachtige en vlezige moutwhisky van de Mortlach-distilleerderij, hebben we whisky's van citrusachtige en aardse aard van de Deanston-distilleerderij toegevoegd. Onze Highland Malt Blend - een aantal jaren gerijpt in op maat gemaakte Franse eikenhouten vaten - geeft een broeierige kruidigheid, terwijl moutwhisky's van de Glen Elgin- en Laphroaig-distilleerderijen respectievelijk muskusachtig tropisch fruit en teerachtige rook brengen.

In plaats van een ruige dierentuin, heeft het samenbrengen van deze exemplaren harmonieuze smaken en texturen gecreëerd. Zachte tonen van gekruide honing, toffee en geroosterde perzik zijn de smaken waarop de wilde wezens van Menagerie springen en zweven.

More Information
Inhoud 0.7 Liter
Alcohol percentage 46% VOL
Merken Overige Merken
Soort Blended Malt
Land Schotland
Schrijf een Review
Geef Review Over:Compass Box Menagerie
Uw Rating