Comtes de Dampierre Bentley Motors Giftbox 0.75L

SKU
Comtes de Dampierre Bentley Motors Giftbox 0.75L
€ 249,00

Comtes de Dampierre en Bentley Motors Giftbox

Limited Edition


Champagne Comtes de Dampierre had altijd al een liefdesverhaal met oldtimers en Bentleys van alle leeftijden. Deze zijn een vast gezicht geworden in de kleine straatjes van Bouzy of in de nabijgelegen cru-wijngaarden in de buurt. 2019 markeert het eeuwfeest van buitengewone prestaties van Bentley Motors sinds de oprichting door W.O. Bentley op 10 juli 1919.
Het is allemaal vanzelfsprekend dat Comtes de Dampierre heeft besloten een eerbetoon te brengen aan het gevleugelde B-merk met een specifieke Pinot noir & chardonnay-mix. Deze champagne wordt bij de meeste eeuwfeestevenementen van Bentley aangeboden, of het nu gaat om de officiële viering van Crewe, het concours van Pebble Beach of de parade van New York City.

De zeer beperkte oplage van Bentley Motors Centenary-geschenkdoos bevat een fles champagne gemaakt met de op maat gemaakte mix van chardonnay en pinot noir en een prachtig vervaardigde champagnestop die rechtstreeks is geïnspireerd op de winged-B-mascotte die de Bentley-voorkant uit de jaren dertig sierde roosters. De stop is een echt kunstwerk met een gewicht van meer dan 300 gram, waarvan de eerste 2019 exemplaren worden genummerd.

More Information
Soort Champagne
Druif Pinot Noir
Land Frankrijk
Merk Overige Merken
Fit in Mailbox Kijk naar het gewicht
Schrijf een Review
Geef Review Over:Comtes de Dampierre Bentley Motors Giftbox 0.75L
Uw Rating