Dalmore Luminary No.1 2022 Edition

€ 349,00
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

Dalmore Luminary No.1 2022 Edition

Introductie van de Dalmore Luminary-serie.
Een unieke driedelige serie van zeldzame en limited edition single malts gemaakt door uitzonderlijke beroemdheden uit de wereld van whisky en architectonisch ontwerp, samengesteld in samenwerking met V&A Dundee, het designmuseum van Schotland.

Het verhaal van The Luminary Series begint niet met een persoon, maar met een plek – V&A Dundee, het Schotse designmuseum – een plek waar natuur en architectuur samenkomen aan de oevers van de rivier de Tay, in het hart van de enige UNESCO-stad van het Verenigd Koninkrijk. van ontwerp.

The Dalmore en V&A Dundee werken sinds 2020 samen en tonen excellentie in design en vakmanschap op een wereldwijd podium.

Uitblinker nr. 1 - editie 2022
Een gedeelde passie voor natuurlijke materialen, zeldzaamheid en collectief kunstenaarschap vormt de kern van de eerste limited edition release van The Luminary Series.

Mede ontworpen door de wereldwijd geprezen architect Kengo Kuma, ontwerper van V&A Dundee en zijn beschermeling Maurizio Mucciola, in handen van Master Distiller, Richard Paterson OBE en Master Whiskey Maker, Gregg Glass.

Met een collectieve ambitie om grenzen te verleggen om hun potentieel te realiseren, geïnspireerd door het samenspel van licht en natuur, en het potentieel dat in natuurlijke materialen en ingrediënten ligt. Samen hebben ze twee heel bijzondere single malts gecreëerd, The Rare & The Collectible.

More Information
Inhoud 0.7 Liter
Alcohol percentage 46.8% VOL
Merken Dalmore
Soort Single Malt
Land Schotland
Schrijf een Review
Geef Review Over:Dalmore Luminary No.1 2022 Edition
Uw Rating