Dom Perignon 2010 Lady Gaga

€ 295,00
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

Dom Perignon 2010 Lady Gaga

The Queendom

Lady Gaga en Dom Pérignon, twee makers die geloven in de kracht van absolute creatieve vrijheid, nodigen je uit voor een fantastisch, uitbundig en opwindend feest - een vreugdevolle samenkomst die de inspiratie beloont om te creëren, onszelf opnieuw uit te vinden en ons eigen verhaal te schrijven.

De samenwerking tussen Dom Pérignon en Lady Gaga markeert de ontmoeting van twee creatieve krachten. Het ontwerp van deze limited edition, kabbelend en verschuivend, is zelf een visuele ode aan creativiteit. Deze Limited Edition onthult een ander facet van de samenwerking tussen Dom Pérignon en Lady Gaga en bevat Vintage 2010 in een exclusieve en creatieve behuizing.

2010. De winter was streng, de lente droog en laat. Na een bijzonder zonnig decennium was zo'n frisheid verrassend. De zomer was heet, maar niet overdreven. Toen brachten twee dagen van diluvian regen dit ideale traject tot stilstand. In slechts een paar dagen tijd ontwikkelde zich botrytisschimmel op de druiven, voornamelijk op de pinot noir.

Dit leidde tot een race tegen de klok. De druiven waren nog niet volledig volgroeid, maar er moest snel een beslissing worden genomen. Dom Pérignon zette al zijn middelen in om een ​​nauwkeurige kaart te traceren die de rijpheid en gezondheid van elk perceel in zijn wijngaarden afbakent. Elke minuut telde.

Deze deskundige visie op de situatie gaf de mogelijkheid om uitstekende percelen met pinot noir-druiven te redden. De uitdaging werd aangegaan, Dom Pérignon verklaarde een vintage vrij letterlijk "gered uit het water": Dom Pérignon Vintage 2010, vrucht van intuïtie en meesterschap.

 

More Information
Alcohol percentage 12.5% VOL
Inhoud 0.75 Liter
Soort Champagne
Druif Pinot Noir
Land Frankrijk
Merk Overige Merken
Schrijf een Review
Geef Review Over:Dom Perignon 2010 Lady Gaga
Uw Rating