Dom Perignon Rose 2006 Lady Gaga

€ 545,00
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

Dom Perignon 2010 Lady Gaga

The Queendom

Lady Gaga en Dom Pérignon, twee makers die geloven in de kracht van absolute creatieve vrijheid, nodigen je uit voor een fantastisch, uitbundig en opwindend feest - een vreugdevolle samenkomst die de inspiratie beloont om te creëren, onszelf opnieuw uit te vinden en ons eigen verhaal te schrijven.

DE SPANNING VAN HET ONBEKENDE
Als Dom Pérignon voor rosé kiest, is dat een radicale vrijheidsverklaring. Vrijheid om te ontdekken. Vrijheid om conventies opzij te zetten en de grenzen van de schepping te verleggen.
Dom Pérignon Rosé komt voort uit dit verlangen om te durven, grijpt het rood van de pinot noir-druif in zijn oorspronkelijke uitstraling en legt zijn vitale kracht vast in een gedurfde, assertieve assemblage. Getemperd door een langzame, meesterlijke transformatie gedurende bijna 12 jaar in de kelder, is Dom Pérignon Rosé ongetemd en vleselijk, zowel licht als donker, magnetisch. Zijn vibratie omarmt de sensatie van het onbekende en is een uitnodiging om te verkennen.

De samenwerking tussen Dom Pérignon en
Lady Gaga markeert de ontmoeting van twee creatieve krachten. Het ontwerp van deze limited edition, kabbelend en verschuivend, is zelf een visuele ode aan creativiteit. Deze Limited Edition onthult een ander facet van de samenwerking tussen Dom Pérignon en
Lady Gaga en Rosé Vintage 2006 in een exclusieve en creatieve koffer.

 

Het weer in 2006 was over het algemeen warm en droog, al waren er wel wat contrasten. In juli trof een hittegolf, maar augustus was ongebruikelijk koel en vochtig. September bracht nog een stuk warm zomerweer dat de oogst redde, waardoor de weinige plaatsen waar botrytis zich ontwikkelde uitdroogde en leidde tot een bovengemiddelde fruitrijping. Het oogsten begon op 11 september en duurde bijna drie weken.

More Information
Alcohol percentage 12.5% VOL
Inhoud 0.75 Liter
Soort Champagne
Druif Pinot Noir
Land Frankrijk
Merk Overige Merken
Schrijf een Review
Geef Review Over:Dom Perignon Rose 2006 Lady Gaga
Uw Rating