Domaine Saint Lannes Signature 0.75L

€ 6,95
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

Côtes de Gascogne

is een wijnbouwgebied in Gascogne, gelegen in het zuidwesten van Frankrijk, in het Frans de Sud-Ouest genoemd. Het produceert vooral witte landwijn en ligt hoofdzakelijk in het departement Gers, onderdeel van het Franse regio Occitanie. De classificatie Côtes de Gascogne betreft een Vin de Pays geproduceerd in de Armagnacstreek.

 

Bij decreet van 13 september 1968 werd er onderscheid gemaakt tussen Vin de Pays en de eenvoudigere tafelwijn, de zogenaamde Vin de table. De benoeming van het productiegebied, Appellation d'Origine Contrôlée, Côtes de Gascogne verplicht de producenten tot het respecteren van de strenge regels en productienormen, die bij decreet van 25 januari 1982 werden vastgesteld en afgekondigd.

 Druiven Colombard, Ugni Blanc en Gros Manseng

domaine Saint Lannes

De Cotes de Gascognes van Michel Duffour horen tot de meest bejubelde prijs/kwaliteit verhoudingen van de wijnwereld. Jaar in, jaar uit weet Michel Duffour pareltjes van fruit en evenwicht te vinifieren.Het krokant fruit van zijn Colombard druiven vormt de basis voor deze eenvoudige, aangename, sappige wijnen. Het geheim van Michel Duffour schuilt in zijn terroir.

 

smaakomschrijving

Wat een heerlijke wijn deze Domaine Saint-Lannes uit het wijngebied Cotes de Gascogne! In de geur hinten van appel, citrus, kruisbes en gemaaid gras! De smaak is een plaatje en zeer verrassend, zacht en fris met ene mooi fruit boeket van appel en citrus.

 

More Information
Alcohol percentage 12% VOL
Inhoud 0.75 Liter
Soort Witte Wijn
Druif Overige Druiven
Land Frankrijk
Merk Overige Merken
Schrijf een Review
Geef Review Over:Domaine Saint Lannes Signature 0.75L
Uw Rating