COOKIES
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan onze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Bezoek je onze website? Dan ga je akkoord met onze cookies. Read more
Dubonnet
In 1846 creëerde Sir Joseph Dubonnet, een Parijse wijnhandelaar en scheikundige, het aperitief Dubonnet Rouge. Zijn gepatenteerde mix werd een populair medicinaal aperitief over de hele wereld.
Dubonnet wordt gemaakt volgens een eigen recept. Vier factoren creëren de iconische smaak van Dubonnet:
Basis voor rode wijn
Onderscheidende mix van druiven - RubyRed, rubicabernet en Muscat of Alexandria geeft een rijke en evenwichtige smaak.
Eigen mengsel van kruiden en specerijen
Zwarte bes, essentie van theevariëteiten en andere ingrediënten zorgen voor een complexe smaak en een krachtige body.
Kinaboomschors
Origineel geneeskrachtig ingrediënt afgeleid van de bast van de kinaboom geeft een droge tanninenoot.
Rietsuiker
100% rietsuiker voegt een vleugje zoetheid toe.