EIVI

SKU
EIVI
€ 18,95

EIVI

Goudgele kleur. Mooi in balans met milde fruitzuren en geur- en smaakaroma’s van rijpe citrus en passievrucht. Een fijne complexiteit met een lange afdronk.

Smaakprofiel:

Elegant, rijpe citrus, passievrucht

Vinificatie:

Met als doel om "iets bijzonders en ontraditioneels op traditionele wijze te creëren", wordt de EIVI-wijn gedurende minstens 3 maanden zorgvuldig bewaard op droesem (sur lie), om hem vervolgens nog ten minste 6 maanden te laten rijpen op fles in de eigen kelders.

Wijn spijs:

Vis, schaal- en schelpdieren, gegrild wit vlees

Achtergrondinformatie:

Wijnmakers Eric-Paul Sanders (oprichter van de EIVI Lifestyle Group) en Jose Estevez (oprichter van Viña Almirante) zijn de dynamische krachten achter "the embraced wine" EIVI. De albariño druiven groeien op speciaal geselecteerde wijngaarden en profiteren van de invloeden van zee. De druiven worden met de hand geplukt en zorgvuldig geselecteerd. Elk jaar worden slechts 20.000 flessen geproduceerd.

Om de hals van iedere fles prijkt, als teken van liefde en geluk, een uniek handgemaakt “bohemian armbandje”. Doe de armband om bij degene met wie je EIVI drinkt en het zal jullie beide voorspoed brengen.

13% VOL

More Information
Soort Witte Wijn
Druif Overige Druiven
Land Spanje
Merk Overige Merken
Schrijf een Review
Geef Review Over:EIVI
Uw Rating