Famous Grouse 12 YO 1L

SKU
Famous Grouse 12 YO 1L
€ 31,95

Deze whisky is een blend van Schotlands meest gerenommeerde malt whisky’s: Highland Park en The Macallan.

Gerijpt in first-fill sherry vaten.

The Naked Grouse is de nieuwe premium blended whisky van The Famous Grouse met een rijping in zongedroogde Sherry vaten van Spaans eikenhout. Deze rijping zorgt voor een uitzonderlijk zachte smaak met een vol, rijk Sherry karakter. 100% van de whisky's die gebruikt zijn voor The Naked Grouse zijn gerijpt in onze exclusieve first fill Sherry vaten - de duurste vaten ter wereld.

The Naked Grouse is gemaakt met o.a. Highland Park en The Macallan, twee van 's werelds meest beroemde malts, en is geproduceerd met uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Neus: Zwarte kersen, cacaopoeder, sherry en eik.

Smaak: Zoete sherry met gedroogde vruchten, kaneel en nootmuskaat.

Afwerking: Donkere chocolade met een slepende kruiden en een vleugje zoetheid.

The Famous Grouse Finest Scotch Whisky wordt geproduceerd door Matthew Gloag & Son en is al vanaf 1800 een gerespecteerde naam in de wereld van Scotch whisky. De naam ‘The Famous Grouse’ ontstond in 1896 en was bedoeld voor de vele edellieden die in de omgeving kwamen jagen en vissen. De opvallende Red Grouse (Schots sneeuwhoen), een zeldzame inheemse vogelsoort die uitsluitend in Schotland voorkomt, siert van oudsher het etiket. Matthew Gloag & Son is de enige producent die lokale tradities trouw bleef en is nog steeds gevestigd op de oorspronkelijke locatie in Perth, in het zuiden van de Highlands.

40% VOL

More Information
Soort Blends
Land Schotland
Merken Famouse Grouse
Schrijf een Review
Geef Review Over:Famous Grouse 12 YO 1L
Uw Rating