Winkelwagen

Product Details
31.95
Out of Stock

Famouse Grouse Black Alpha Edition 0.7L

€ 31,95
SKU Famouse Grouse Black Alpha Edition 0.7L
Details

The Famous Grouse Finest, vernoemd naar de beroemde korhoen, Schotlands nationale jachtvogel, is The Famous Grouse het bewijs van de onovertroffen mengkunsten van Matthew Gloag & Son, een familiebedrijf welke in 1800 opgericht is. De beste malt whisky`s, zoals de Macallan en Highland Park, zijn een huwelijk aangegaan met uitzonderlijke graanwhisky`s voor een langere periode dan gebruikelijk involledig uitgewerkte (gedroogde) eiken vaten. Op deze manier wordt een blend gecreëerd met het zachtst mogelijke karakter. Opgegroeid in de Schotse Highlands, is The Famous Grouse trots om Schotlands meest favoriete whisky te zijn. The Black Grouse (Tetrao Tetrix) is een verre familie van de Red Grouse (Lagopus, Lagopus). Net zoals The Black Grouse familie is van The Famous Grouse. The Black Grouse is een unieke blend van The Famous Grouse en een aantal Islay malt whisky`s.

Kleur: donker goud.

Neus: eerst krachtige, rijke verrassende turf aroma’s met invloeden van de Islay maltwhisky's met aangename zachte tonen van mout en eikenhout.

Smaak: Opnieuw lijkt het rookachtige te overheersen, maar dat is slechts schijn. De zachte en zoete smaak aroma's van cacao en specerijen komen heerlijk naar boven. De afdronk is lang, rokerig, aromatisch en zacht met terugkerende tonen van het eikenhout.

40% VOL

More Information
More Information
Soort Blends
Land Schotland
Merken Famouse Grouse
Cadeaus Nee
Fit in Mailbox Look to weight
Merken Nee
Reviews

Schrijf een Review

U beoordeeld:Famouse Grouse Black Alpha Edition 0.7L

.