G'Vine Floraison

€ 38,95
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

G'Vine Floraison

G’Vine Floraison klinkt niet enkel paradijselijk maar zo ziet zijn fles er ook uit. Floraison betekent letterlijk in het Frans de bloeitijd van de druivenplant, vlak voordat de vruchten gaan groeien.(vruchtzetting) Het is dus het verschijnen van de druiven na de bloei waarbij de bloem verandert in een vrucht. Dit gebeurd eenmaal per jaar in midden juni. 

 

Voor alle duidelijkheid: deze gin wordt gemaakt op basis van de Ugni Blanc druif.

 

Dat de G’Vine Floraison een échte topper is moet je ons niet meer vertellen. Deze zomerse godendrank viel meermaals in de prijzen. Zo werd hij in 2008 bekroond met een gouden medaille en een score van 94 ‘exceptional’ punten door International Review of Spirits, BTI. In dat zelfde jaar mocht deze gin de zilveren medaille in ontvangst nemen tijdens de ‘San Fransisco World Spirits Competition’. 

De transparantie van de fles brengt ons helemaal in zomerse sferen en geeft een glimp weg van de natuurlijke en frisse essentie van de G’Vine Floraison. Verder is de fles afgewerkt met een lichtgroene kleur die de helderheid van de wijngaarden tijdens de lente weergeeft. Een echte fles om mee te pronken!

De gebruikte botanicals zijn: jeneverbes, koriander zaden, staartpeper bessen, gemberwortel, zoethout, groene kardemom, cassia schors en limoen.

De aroma’s van kardemom en gember vallen meteen op. Het is een hele delicate, zoete en super florale gin. Het proeven van deze gin is een privilege, een dans van bloemen en kruiden in de mond! De wijnstokbloesem springt er meteen uit gevolgd met de hardheid van de jeneverbes en de heerlijke kruidenmix van kardemom en gember. 

Als je nog op zoek was naar een geschikt cadeau mag je die zoektocht gerust stoppen. G’Vine Floraison is een gin die in de smaak zal vallen bij liefhebbers en tegenstanders van de gin. Hij verroert je, neemt je mee op een betoverend avontuur en bij het openen van de fles is het instant zomer, merveilleux!

Aroma Kardemom, gemberwortel, Ugni Blanc druif, bloemen en bloesems en jeneverbes
Smaak Het is een hele delicate, zoete en super florale gin. Het proeven van deze gin is een privilege, een dans van bloemen en kruiden in de mond!
Ingrediënten De gebruikte botanicals zijn: jeneverbes, koriander zaden, staartpeper bessen, gemberwortel, zoethout, groene kardemom, cassia schors en limoen.
Serveren met Witte druif met limoengras erdoor, mandarijnschijfje, framboos
More Information
Inhoud 0.7 Liter
Alcohol percentage 40% VOL
Soort Gin
Merk Overige Merken
Schrijf een Review
Geef Review Over:G'Vine Floraison
Uw Rating