G'Vine Nouaison

€ 39,95
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

G'Vine Nouaison

De G’Vine Nouaison is de minder florale gin in de G’Vine familie. Hij komt in een prachtige fles met een paarse schijn. Laat je niet misleiden want de gin op zich is zo helder als kristal. Deze gin wordt gemaakt op basis van de Ugni Blanc druif, in tegenstelling tot de meeste gins die gemaakt worden van graan. Heel speciaal vinden wij want dit is bovendien de enige gin ter wereld die gestookt wordt op basis van druiven.

 

G’Vine koos hiervoor omdat de druif een meer neutraal karakter heeft en ideaal werkt met de verschillende botanicals zijnde: jeneverbes, gemberwortel, zoethout, cassia schors, groene kardemom, koriander, staartpeper, nootmuskaat en limoen. 

Heel het sprookje klopt bij deze Franse topper.  De gin wordt gestookt in ‘Lily Fleur’, een kleine koperen ketel die het proces tot zijn recht brengt.

Wanneer we dit pareltje opentrekken komen de aroma’s direct in de neus. Waar de G’Vine Floraison veel subtieler is merk je direct op dat de G’Vine Nouaison een heel ander karakter heeft maar toch voel je dat ze verwant zijn.

G’Vine Nouaison staat voor traditie en ervaring, alles klopt aan de gin. Het is een vrouw vol met pit! De combinatie van een killer design, met haar eigenwijs en wispelturig karakter maakt de G’Vine Nouaison de ideale partner voor een lange nacht vol mysteries. De gin neemt je haast mee op erotische escapades, vol met passie en vuur! 

Het is nu wel duidelijk, de G’Vine Nouaison is meer dan gewoon een gin. Bovendien heeft hij een lage instapdrempel en zal ze veel personen overhalen tot het drinken van gin. Hij drinkt heerlijk weg puur maar ook in een Gin and Tonic geeft hij net dat ietsje meer. 

Behandel haar met liefde, respect heen is respect terug, want bij deze gin wordt exclusiviteit hoog in het vaandel gedragen. 

Aroma Vol en warm, wijn, bosgeuren, jenever en cassia bast
Smaak Krachtige combinatie van jeneverbes, kruiden met toetsen van rijp fruit en florale accenten.
Ingrediënten Ugni Blanc druif, jeneverbes, gemberwortel, zoethout, cassia schors, groene kardemom, koriander, staartpeper, nootmuskaat en limoen.
Serveren met Gekonfijte groene kersen, citroen
More Information
Inhoud 0.7 Liter
Alcohol percentage 43.9% VOL
Soort Gin
Merk Overige Merken
Schrijf een Review
Geef Review Over:G'Vine Nouaison
Uw Rating