Winkelwagen

Product Details
34.95

GastroGin 0.7L

€ 34,95

De citrus smaak komt direct bij het proeven, direct gevolgd door peper.

- +
SKU GastroGin 0.7L
Details

Wanneer 2 bedrijven met een gedeelde passie elkaar ontmoeten kunnen er mooie dingen gebeuren. In een gezamenlijke missie om de perfecte Gin te maken zijn we met Jonnie Boer van De Librije op ontdekkingsreis gegaan.

Gin & Jonnie is het resultaat van een jaar lang testen, proeven en zoeken naar de perfecte ingrediënten die de keuken van Jonnie matcht met onze distilleer vaardigheden.

We hebben uiteindelijk 4 groepen van 'botanicals'; de gin-botanicals; ieder kruid, wortel en besje die je normaal gesproken in klassieke gin vindt.

Citrus; Grapefruit, Amalfi citroen, verveine en Portugese sinaasappels. Venkel: Venkelzaadjes en venkelbloesem (wat erg beperkt leverbaar is) en pepers: 5 exotische peper soorten die we uit de hele wereld vandaan halen. Dan de exclusieve Sichuan naar de smaakvolle Jamaica Pimienteo, Madagascar Voatsiperifery en Maleisische Sarawak en natuurlijk een Long Pepper. De citrus smaak komt direct bij het proeven, direct gevolgd door peper. De nasmaak geeft je een volle venkel sensatie.

Nu verkrijgbaar in gelimiteerde oplages

45%VOL

More Information
More Information
Soort Gin
Merk Overige Merken
Past in brievenbuspakje Kijk naar het gewicht
Reviews

Schrijf een Review

U beoordeeld:GastroGin 0.7L

.