Gueissard Provence rosé Cuvee G 1.5L

€ 29,95
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

Vignobles Gueissard AOP Cotes de Provence rose Cuvee G


Zachtroze kleur in combinatie met een stuivende geur van fruitsnoepjes, banaan, perzik en bloemen. Voor rosé is de smaak krachtig maar ook zacht en rijk en is een blend van rijp fruit, een beetje kruiden, een fraaie balans met zachte zuren en fruitsnoepjes.

Uiteraard op het terras maar ook met rijke salades, gegrilde en gebakken groenten, gegrilde vis en vlees.

60% syrah, 40% cinsault

Vanaf de wijnbouwschool zijn Pauline Giraud en Clément Minne onafscheidelijk en samen runnen zij Vignobles Gueissard. Vanaf het begin dat ze elkaar kennen was de gezamenlijke droom om een eigen wijnbedrijf te hebben en voor hen, niet afkomstig uit een wijnfamilie, leek dit onmogelijk. Echter door hard werken en een enorme liefde voor wijn is het gelukt en intussen zijn ze al eigenaar van 50 ha. wijngaarden. Kennis hebben Pauline en Clément niet alleen in Frankrijk maar hebben deze ook in Nieuw Zeeland en Australië opgedaan. De naam 'Gueissard' komt van de eerste wijngaard die ze samen hebben gekocht.
Het wijngebied Côtes de Provence ligt in het zuid-oosten van Frankrijk en volgt de kust van de Méditerranée. Met 18000 ha. is het ook één van de grootste wijngebieden.

 

More Information
Alcohol percentage 12.8% VOL
Inhoud 1.5 Liter
Soort Rose
Druif Syrah
Land Frankrijk
Merk Overige Merken
Schrijf een Review
Geef Review Over:Gueissard Provence rosé Cuvee G 1.5L
Uw Rating