Winkelwagen

Product Details
299

Highland Park 12 Valhalla Giftbox

€ 299,00
- +
SKU Highland Park 12 Valhalla Giftbox
Details

Alle smaken van Schotland in een fles.

De standaard botteling van Highland Park is de favoriet van veel liefhebbers.

Neus: Zoete heidehoning, turf en rokerigheid.

Smaak: Rokerige uitzonderlijke zoetheid en een volle malt smaak.

Finish: Elegant, complex, droge en lange afdronk. Highland Park is opgericht in 1798 op Orkney Island en is de meest noordelijk gelegen actieve Schotse whiskydistilleerderij. Orkney’s woeste gronden, steile rotswanden en oude religies maken het een eiland vol mysterie en anekdotes. Dit, in combinatie met de wind, regen en kou, vormt de perfecte basis voor één van ’s werelds beste single malt whisky’s. Whisky’s produceren is voor Highland Park een ‘way of life’. Highland Park mout zijn eigen gerst, waarbij men de traditionele ‘floor malting’ methode gebruikt en zijn ‘groene’ gerst met turf van eigen bodem eest (drogen bij hogere temperatuur).

Highland Park Single Malt dankt zijn unieke smaak aan het gebruik van lokale turf dat heide bevat. Dit geeft de whisky zijn typerende en zachte smaak.

40% VOL

De Higland Park Dark Origins is een speciale editie van Highland Park. Dark Origins dankt zijn naam aan de verdubbeling van first-fill sherryvaten die worden gebruikt ten opzichte van de 12 YO.

De smaak is mooi in balans met eerst een drogende turfrook, gevolgd door tonen van marascakersen en warme donkere chocolade.

De lange afdronk heeft zoete rooktonen.

46.8% VOL

Beide flessen in giftbox inclusief 4 Valhalla glazen.

More Information
More Information
Cadeaus Whisky
Fit in Mailbox Nee
Reviews

Schrijf een Review

U beoordeeld:Highland Park 12 Valhalla Giftbox

.