Highland Park 21 August 2019 Release 0.7L

SKU
Highland Park 21 August 2019 Release 0.7L
€ 249,95

Highland Park

August 2019 Release

Van nature diep en goudkleurig, is deze uitzonderlijk goed uitgebalanceerde uitdrukking van Highland Park, volledig afgerond en elegant glad. Gemaakt van slechts 15 vaten, neergelegd in 1998 en eerdere jaren, levert het onze kenmerkende intense balans door golf na golf van perfect geharmoniseerde smaken.

Gordon Motion, onze Master Whisky Maker, selecteerde met de hand bijna identieke hoeveelheden first fill sherry gekruide Europese eiken vaten, first fill sherry gekruide Amerikaanse eiken vaten en navulvaten om de impact van verschillende vatsoorten op de intense balans van onze whisky aan te tonen.

 

Elk vat heeft minimaal 21 jaar gerijpt in onze eilandpakhuizen. Dit is een ideale periode omdat de rijke smaken van de first-fill vaten levendig naar voren komen - specerijen en gedroogd fruit van de Europese eiken vaten en vanille- en citrustonen van de Amerikaanse eiken vaten. Introductie van navulvaten balanceert de invloed van eikenhout uit de first-fill vaten, terwijl het bottelen van de whisky met zijn trouwsterkte van 46% een rijke en diepe afdronk oplevert.

 

Onze 21 JAAR OUDE AUGUSTUS 2019 RELEASE toont de fijne volwassenheid van karakter die past bij een whisky van deze tijd en levert een perfecte harmonie van kruiden en fruit op een golf van aromatische rook die het kenmerk is van het unieke heideturf van Orkney.

46% VOL

More Information
Soort Single Malt
Land Schotland
Merken Highland Park
Fit in Mailbox Kijk naar het gewicht
Schrijf een Review
Geef Review Over:Highland Park 21 August 2019 Release 0.7L
Uw Rating