COOKIES
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan onze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Bezoek je onze website? Dan ga je akkoord met onze cookies. Read more
Highland Park 25 years
Nee, het is niet eenvoudig om een echt goede en evenwichtige 25 jaar oude whisky te maken. Maar ja, niets wat de moeite waard is, is makkelijk. Onze whisky dankt zijn immense diepte en levendige zoetheid aan de jaren van rijpen in first-fill sherryvaten van Europees of Amerikaans eikenhout met daarnaast een aantal bourbonvaten. En natuurlijk een beetje hulp van het gematigde klimaat hier op Orkney. Deze robuuste single malt heeft een rijke en nootachtige kruidigheid, gebalanceerd met zoet gedroogd fruit en toffee. Beroemde whiskyschrijver Paul Pacult riep onze 25 Year Old in het Spirit Journal uit tot 'Best spirit in the world'. We zijn trots op elke fles whisky die op onze naam staat. Maar we moeten toegeven dat deze wel heel bijzonder is.
Goud met warme kopertinten
Pure chocolade | Heidehoning | Notige toffee | Gedroogde vruchten
Wild en donker vlees met zoete geroosterde wortels of desserts op basis van chocolade. Denk aan een elegante witte-chocoladeterrine of een mousse van pure chocolade met compote.