Winkelwagen

Product Details
649

Highland Park 26 Soren 0.7L

€ 649,00
- +
SKU Highland Park 26 Soren 0.7L
Details

Highland Park SØREN SOLKÆR 26 Years Of Photography

SØREN SOLKÆR 26 JAAR FOTOGRAFIE is een 26-jarige single malt Scotch Whisky in beperkte oplage, uitgebracht in samenwerking met de beroemde Deense fotograaf, Søren Solkær, om de 26 jaar van zijn carrière als 'visuele verhalenverteller' te vieren. Gemaakt van een combinatie van First Fill Amerikaanse eiken sherry gekruide vaten, First Fill bourbonvaten en navulvaten, levert de intrigerende tonen van kruidnagel, kardemom en rozijnen, bedekt met onze kenmerkende lichte heide veenrook.

Het onderscheidende werk van Søren Solkær, met name op het gebied van portretten, heeft hem een ​​wereldwijde reputatie opgeleverd. In 2016 hebben we Søren de opdracht gegeven om ons distilleerderijteam op het werk vast te leggen, de whisky-tradities vast te leggen die we al meer dan 220 jaar volgen en de grimmige schoonheid van het Orcadiaanse landschap dat ons thuis is te weerspiegelen.

 

De whisky wordt vergezeld door een leergebonden boek waarin fotografisch werk uit de 26 jaar van Søren's carrière wordt getoond. Met 160 pagina's, is het gebaseerd op drie hoofdthema's - mannen, vrouwen en plaatsen - en bevat een absorberend verhaal, handgeschreven door Søren, die zijn reis beschrijft als een 'visuele verteller'.

40.5% VOL

 

More Information
More Information
Soort Single Malt
Land Schotland
Merken Highland Park
Past in brievenbuspakje Kijk naar het gewicht
Reviews

Schrijf een Review

U beoordeeld:Highland Park 26 Soren 0.7L

.