Highland Park 40 Spring 2019 Release

€ 3.750,00
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

Highland Park 40 Spring 2019 Release

Rijk en prachtig uitgebalanceerd, diep en aromatisch, en doordrenkt met een delicate zoetheid, deze werkelijk uitzonderlijke 40 jaar oude single malt-whisky is het product van slechts vijf hervulvaten die oorspronkelijk vóór 1979 waren neergelegd. Deze vaten werden in 2008 samengebracht en afgevuld in de eerste -vul sherry-gekruide Amerikaanse eikenhouten vaten om de smaak van de rijpende whisky te intensiveren gedurende nog eens 10 jaar rijping.

De navulvaten die oorspronkelijk deze whisky bevatten, zijn ideaal voor een lange, langzame rijping, terwijl de first-fill sherry gekruide vaten waarin de whisky zijn rijping voltooide, een diepte van karakter en nootachtige, fruitige tonen van sherry naar voren brengen.

We maken onze bekroonde whisky al sinds 1798 in de Highland Park-distilleerderij in Kirkwall, Orkney. Leeftijd, ervaring en respect voor traditie kunnen onze whisky bepalen, maar het is Orkney die hem onderscheidt. Hier gebeurt iets magisch en het resultaat is de wilde harmonie van smaken in onze whisky.

More Information
Inhoud 0.7 Liter
Alcohol percentage 43.2% VOL
Merken Highland Park
Soort Single Malt
Land Schotland
Schrijf een Review
Geef Review Over:Highland Park 40 Spring 2019 Release
Uw Rating