Isle of Harris

SKU
Isle of Harris
€ 44,95

Isle of Harris Gin

Onze gin belichaamt het elementaire karakter van het eiland Harris en belooft een soepele en complexe maritieme drinkervaring. De unieke balans van lokale, met de hand verzamelde Sugar kelp in combinatie met acht zorgvuldig uitgekozen botanicals spreekt van onze diepe band met de zee.

Neus
Harris Gin wordt gekenmerkt door een uitgesproken jeneverbessennoot gecombineerd met dennennaalden, gevolgd door frisse citrusnoten van bittere sinaasappel, limoen en grapefruit. Complexe bloemige toon van rozen, geplette kruiden, koriander en kruisbes, ondersteund door pittige tonen, ontwikkelt zich dan. Suiker kelp verhoogt de complexiteit van gin met een droge maritieme toets.

Smaak
Een verfrissende balans van bittere jeneverbes, dennen en zoete fruitsmaken van mango, grapefruit en sinaasappel. Een subtiele smaak van groene kruiden met gemalen koriander ontwikkelt een kenmerkende en uitgebalanceerde gin met een goede mineraliteit.

Afdronk
Een lange, strakke afwerking. Nadat de eerste tonen van jeneverbes en citrus vervaagd zijn, komen zoete vanille en zwarte peper tevoorschijn met een zachte herinnering aan de zee.


We raden onze Harris-gin puur of over ijs aan, voeg een paar druppels van ons Sugar Kelp Aromatic Water naar smaak toe en een schijfje roze grapefruit of limoen om de citrus-, kruiden- en kustsmaken te versterken. Voeg een beetje tonic water toe als u van een van een longdrink wilt genieten.

Ingrediënten
Gemaakt met 9 zorgvuldig gekozen botanicals:
Lokale met de hand geoogste Sugar Kelp.
Macedonische jeneverbessen
Engels korianderzaad
Cubebs / Javaanse peper
Bittere sinaasappelschil
Angelica Root
Cassia Bark
Orris Root
Zoethout

45% VOL

 

More Information
Soort Gin
Merk Overige Merken
Schrijf een Review
Geef Review Over:Isle of Harris
Uw Rating