Winkelwagen

Product Details
29.95
Out of Stock

Jack Daniels White Rabbit 0.7L

€ 29,95
SKU Jack Daniels White Rabbit 0.7L
Details

De White Rabbit Saloon van Jack Daniel bestaat 120 jaar.

Om dit te vieren brengt de Jack Daniel’s distilleerderij een limited edition op de markt voor Jack’s wereldwijde vrienden. Eerbetoon The Limited Edition White Rabbit Saloon, zoals de herdenkingsfles heet, is een eerbetoon aan de eerste bar ter wereld die Jack Daniel’s 120 jaar geleden opende.

Veel mensen weten niet dat Jack Daniel zowel whiskeymaker als ook eigenaar van de saloons was.

De bekendste, de White Rabbit Saloon, was een legendarische ontmoetingsplek voor vrienden om onder het genot van een glas ‘Jack’ eens goed bij te praten. “Jack was een ondernemer in hart en nieren.

Hij bouwde de ‘White Rabbit Saloon’ om bezoekers van de stad Lynchburg te verwelkomen en zijn whiskey te promoten”, aldus Piet-Hein Schnellen, senior brand manager bij Jack Daniel’s.

De White Rabbit saloon De White Rabbit saloon was van alle gemakken voorzien. Het was een prachtige saloon waarvan de bar zich uitstrekte over de volle lengte van de ruimte.

De vloer was altijd spic en span en een elektrisch aangedreven plafondventilator zorgde voor frisse lucht voor de gasten. Maar bovenal was er altijd die vertrouwde whiskey van Jack. Helaas maakte de ‘Tennessee Prohibition’ (drooglegging) in 1909 een eind aan het bestaansrecht van de White Rabbit saloon. In de distilleerderij in Tennessee is het laatste deel van de rondleiding vernoemd naar de White Rabbit Saloon, ondanks dat daar alleen fris mag worden geschonken. Voor een Jack Daniel’s moeten mensen een stukje omrijden…

43% VOL

More Information
More Information
Soort Bourbon
Land Amerika
Merken Jack Daniels
Cadeaus Nee
Fit in Mailbox Nee
Merken Nee
Reviews

Schrijf een Review

U beoordeeld:Jack Daniels White Rabbit 0.7L

.