Jägermeister Manifest

€ 41,95
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

Jagermeister Manifest

Wij hadden altijd al een rotsvast vertrouwen in het uitzonderlijke. Voor ons is dat al sinds 1878 de drijfveer om de dingen te doen zoals wij ze willen doen.

Deze houding manifesteert zich in onze nieuwste creatie. Op basis van ons originele recept creëerden wij een werkelijk unieke smaak waarmee Jägermeister wederom zijn eigen klasse definieert: wij noemen het Jägermeister Manifest.

 

De jacht op unieke smaken vraagt tijd en geduld, maar vooral het vermogen en de creativiteit om de regels te herschrijven.

Daarom hebben we ons gehele productieproces rigoreus omgegooid om een nieuwe manier van denken om te zetten in het kenmerkend eikachtige karakter van Manifest.

 

De beste ontdekkingen worden altijd gedaan op de minder begane paden. Daarom zijn wij voor het extraheren en balanceren van aroma’s een methode gaan toepassen die zijn weerga niet kent.

Door onze processen van maceratie en rijping te veranderen zijn onze meester-destilleerders er weer in geslaagd een waar unicum te creëren; een smaak die zowel vertrouwd als ongekend is.

 

We hebben Manifest gecreëerd voor iedereen die de tijd, moeite en het proces kan proeven die in een ambachtelijk elixer in zich heeft. De uiterst complexe en duidelijk rijpe finish blijft lang hangen nadat hij achterover is geslagen, en dat maakt Manifest echt een unieke krachtpatser – een shot om van te genieten. Licht gekoeld serveren – ervaar het zelf.

 

 

 

More Information
Inhoud 1 Liter
Alcohol percentage 38% VOL
Soort Likeur
Merk Jagermeister
Schrijf een Review
Geef Review Over:Jägermeister Manifest
Uw Rating