Out of stock

Jane Walker 0.75L

SKU
Jane Walker 0.75L
€ 89,95

Jane Walker

Jane Walker van Johnnie Walker is een nieuwe limited-edition whisky van Master Blender Emma Walker die de whisky van Cardhu - een bijna 200 jaar oude distilleerderij in het hart van Speyside die bloeide onder leiding van Elizabeth Cumming. Deze baanbrekende vrouw verkocht uiteindelijk Cardhu aan de Walker-familie in 1893, maar speelde een belangrijke rol in de geschiedenis van het merk.

De whisky is voorzien van het Jane Walker-pictogram, dat voor het eerst werd geïntroduceerd in februari 2018 om de vele prestaties van vrouwen, degenen die hen steunen en de gedeelde reis naar gelijkheid te vieren.

De nieuwe blended malt is tien jaar gerijpt, met tonen van rijp boomgaardfruit en witte perziken, die uitgroeien tot hints van gebakken appel en zoete room, met een aanhoudende donkere chocolade-afdronk.

"Jane Walker door Johnnie Walker is een viering van de baanbrekende vrouwen die grenzen hebben verlegd door de geschiedenis van Johnnie Walker, en de whisky is een uitstekend voorbeeld van de diepte van smaak en innovatieve melanges die we kunnen creëren met onze ongelooflijke reserves", aldus Master Blender Emma Walker.

We heffen een glas op Emma Walker en gewaagde, baanbrekende vakvrouwen overal die innovatie inspireren en grenzen verleggen.

41.9% VOL

More Information
Soort Blended Malt
Land Schotland
Merken Johnnie Walker
Schrijf een Review
Geef Review Over:Jane Walker 0.75L
Uw Rating