Johnnie Walker Blue Label Berlin

€ 189,95
  •  Gratis verzending vanaf 250 euro
  •  Gratis verzending vanaf 6 flessen
  •  Vaste lage prijzen
  •  Uitgebreid assortiment
  •  Bezoek onze winkel in Rotterdam
  •  Wij verzenden dinsdag t/m zaterdag

Johhnie Walker Blue Label Cities of the Future 2220

Voor degene wiens stappen inspirerend zijn, is er geen beter geschenk dan een limited edition die hen meeneemt op een reis naar gedurfde smaken en een even gedurfde visie op de toekomst. Nu verkrijgbaar in 3 edities met een unieke beeltenis op een fles Johnnie Walker Blue Label hoe de wereld er over 200 jaar uit kan zien in Londen, Berlijn en de planeet Mars.

TOEKOMSTVISIE
Johnnie Walker Blue Label Cities of the Future is een gedeelde toekomstvisie van Johnnie Walker en de beroemde digitale kunstenaar, Luke Halls. Deze inspirerende illustraties van de toekomst worden vereeuwigd door zeldzame whisky's en 200 jaar ambacht om de opmerkelijke diepte van smaak te creëren. Elk van de 3 edities heeft zijn eigen unieke smaaknotities en samenstelling.

SCAN NFC CHIP

Naast het hele zeldzame en unieke karakter van de verpakkingen en de inhoud, zit er nog een hele zeldzame gimmick in verwerkt: Je ontdekt een rijke wereld van smaak terwijl je naar de toekomstige wereld wordt vervoerd door met je smartphone een NFC op de voorkant van de fles te scannen.

Deze limited edition Blue Label is eigenlijk het perfecte cadeau om te geven aan degenen die het vooruitstrevende motto van Johnnie Walker al weten: KEEP WALKING!

More Information
Inhoud 0.7 Liter
Alcohol percentage 40% VOL
Merken Johnnie Walker
Soort Blends
Land Schotland
Schrijf een Review
Geef Review Over:Johnnie Walker Blue Label Berlin
Uw Rating