Ketel One Botanical Peach Orange Blossom 0.7L

SKU
Ketel One Botanical Peach Orange Blossom 0.7L
€ 19,95

Ketel One Botanical

Met respect voor de rijke familietraditie en de steeds bewustere consument introduceerden Carl Jr. en Bob Nolet in 2018 op de Amerikaanse markt Ketel One Botanical: gemaakt van vodka met een alcoholpercentage van 30%, gedistilleerd met botanische kruiden en zorgvuldig verrijkt met natuurlijke fruitessences. Vernieuwend en fris met de zuivere en zachte kracht van Ketel One Vodka. Er zijn drie smaakvarianten: Grapefruit & Rose, Cucumber & Mint en Peach & Orange Blossom.

Introductie van nieuwe Ketel One Botanical, wodka gedestilleerd met echte botanicals en doordrenkt met natuurlijke fruitessences. Net als u geven we om wat er in de fles zit, dus gebruiken we echte ingrediënten - zonder suiker, geen kunstmatige zoetstoffen en geen kunstmatige smaakstoffen. We nodigen je uit om je botanica te kiezen en frisdrank toe te voegen voor een heerlijk frisse smaakervaring met slechts 73 calorieën en 0 koolhydraten per portie.


Ketel One Botanical Peach & Orange Blossom spreekt iedereen aan die houdt van weelderige, sappige witte perziken en krachtige tonen van geurige oranjebloesem. Elke botanische essence wordt individueel en op natuurlijke wijze verkregen door innovatieve extractiemethoden en distillatieprocessen voor de meest verse, schoonste en meest frisse smaak die mogelijk is.

30% VOL

More Information
Soort Vodka
Merk Ketel 1
Schrijf een Review
Geef Review Over:Ketel One Botanical Peach Orange Blossom 0.7L
Uw Rating