Winkelwagen

Product Details
23.95

Ketelbikker 0.5L

€ 23,95
- +
SKU Ketelbikker 0.5L
Details

Ketelbikker Rotterdamse Droplikeur

Ketelbikker is een eerbetoon aan alle arbeiders die niet terugdeinzen voor een beetje vuiligheid aan het ketelpak. Gasten die met gevaar voor eigen leven het mangat in kruipen, het dak op gaan of in een mijn afdalen. Lieden die zonder morren de klus klaren en er nog lol in hebben ook.

25% VOL

 

Moonshine Rotterdam

 "Moonshine Rotterdam is een jong bedrijf dat is opgericht door Stefan van Hees. Als moonshiner al op jonge leeftijd begonnen met het illegaal stoken van drank uit de mislukte flessen wijn gemaakt door zijn vader. In zelf gebouwde ketels van afvalmaterialen gevonden bij de lokale oud ijzer boer.

In 2016 pak hij het illegaal stoken weer op in zijn achtertuin op Katendrecht omdat vrienden en bekenden bleven vragen naar zijn drank. Na een inval van de Rotterdamse douane na een tip uit Amsterdam kwam de productie stil te liggen. Stefan besloot om een officieel bedrijf te beginnen. In 2016 schreef hij zich in bij de KVK onder de naam Hoezo? Moonshine Rotterdam. Nu maakt Moonshine Rotterdam verschillende producten waaronder: Hoezo? een Rotterdamse anijsdrank, Matroost een Katendrechtse Kruidenbitter, Ketelbikker een Rotterdamse Droplikeur en Sopropo Gin een gin op basis van de Surinamse groente sopropo en Madam Jeanette."

De producten worden op ambachtelijke en kleinschalige wijze gemaakt. De gestookte batch per keer is nooit groter dan 50 liter.

 

More Information
More Information
Soort Likeur
Merk Overige Merken
Past in brievenbuspakje Kijk naar het gewicht
Reviews

Schrijf een Review

U beoordeeld:Ketelbikker 0.5L

.